cosmopharma

yrityksenä

Cosmopharma on ruotsalainen kosmetiikka-yritys. Tuotteiden esittelyt ja myynnit tapahtuvat verkostomarkkinoinnin kautta. Tuotteita on yhteensä myynnissä 170 kpl.

Tuotteiden lisäksi tarjolla on mahdollisuus kouluttautua ja toimia väri- ja tyylikonsulttina. Koulutuksia löytyy myös mineraalimeikkeihin.

Konsultiksi ryhtyminen ei maksa mitään eikä se velvoita mihinkään. Voit itse valita, mitä haluat tehdä konsulttina tai vaikka ostaa tuotteita vain itsellesi. Tuotteet ovat laadukkaita ja saat aina tukea muilta konsulteilta ja liidereiltä.

Tuotteet

Luonnollinen kosmetiikka

Kaikki Cosmopharman tuotteet pohjautuvat  luonnonmukaisesti kasvatettuun kylmäpuristettuun Aloe Vera Barbadensikseen. Osassa tuotteita on myös Kuolleenmeren mineraaleja ja/tai mutaa/suolaa. 

Tuotteista EI löydy mineraaliöljyjä, parabeenejä tai SLS/SLES-aineita.

Tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokein ja ovat PETA:n hyväksymiä.

Organic-sarja on ekologinen ja vegaaninen. Sarja on 100% luonnollisen sisällöltään sekä vedetön ja säilöntäaineeton.

BareFacedBeauty mineraalimeikkisarja on myös vegaaninen ja täysin luonnollinen.

Suosikkeihin kuuluu myös yleellinen X3-sarja, jonka avulla saat ihanan pehmeät ja hehkuvat kasvot, kuin enkelillä.

Hemmottelut/

tuote-esittelyt

Toimin oman yritykseni kautta konsulttina ja sen kautta käytän hoidoissa Cosmopharman tuotteita sekä pyydettäessä käyn esittelemässä tuotteita tai autan järjestämään itsellenne ja muutamalle ystävällenne hemmottelukutsut.

Hemmottelut voidaan tehdä joko kasvoille, käsille tai jaloille tai vaikka halutessanne sauna partyt, joissa pääsee kokeilemaan myös muita pesuaineita koko vartalolle ja hiuksille.

Kasvohemmotteluissa on mahdollisuus valita joko Organic-sarja tai X3-sarja. Halutessanne voidaan mukaan ottaa myös mineraalimeikit. Emäntänä Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi varauslahja sekä kaksi, joka kuukausi vaihtuvaa, emännänlahjaa. Jos kutsuilla varataan kolmet uudet kutsut, saat myös vapaavalintaisen bonuslahjan hintaan 9,90€.

Kuukauden tarjoukset

Tässä näet ajantasaiset kuukauden tarjoukset Cosmopharmalta.

Konsulttina saat tuon alennuksen lisäksi oman alennusprosenttisi.

Emännänlahjat

Tässä näet ajantasaiset kuukauden emännänlahjat. Jos pidät kutsut ja kutsujen ostokset ylittävät 100€, saat nämä kaksi lahjaa ilmaiseksi

Haluaisin mielipiteesi palveluista...
Rate UsTosi huonoMenetteleeHyväTosi hyväMahtavaRate Us

©2019 by KehoKondis. Proudly created with Wix.com