top of page

Erikoishieronnat

Purentalihashieronta aloitetaan aina esitietojen täyttämisellä ja tutkimuksilla. Hoitaja tarkistaa ko.alueiden kunnon ja löydösten ja oireiden mukaisesti suorittaa ulkopuolisten lihasten rentouttamisen ja lisäksi suunsisäisten lihasten rentouttamisen. Tärkeää tässäkin hoidossa on kommunikointi. Hoito tehdään aina asiakkaan ehdoilla. Hoito tehdään kevyesti.

IMG_3993.jpg

Purentalihashieronta

Monilla meistä on purentaelimistöön liittyviä ongelmia eli kipuja ja toimintahäiriöitä. Purentaelimistöön liittyvät suunsisäiset lihakset ja nivelet etenkin leuan ja kallon alueella, niskassa ja kaulalla. 

Syitä ongelmiin ovat mm. vammat, anatomiset virheet, hampaiden yhteenpurenta tai narskuttelu, virheellinen purenta, stressi, nivelsairaudet, pään asento jne.

Hakeudu hoitoon, jos kärsit joistain yllä olevista ongelmista. Myös päänsäryt,  leuka- tai korvasäryt, niska-hartiasäryt ja kivu tms. on hyvä tarkistaa tällä hoidolla. 

 

Tarvittaessa hoitoja on hyvä tehdä hammaslääkärikäyntien välissä. Myös kovat äkilliset tai pahenevat kivut on hyvä tutkituttaa ensin lääkärillä.

IMG_3987.jpg
bottom of page