Hemmotteluhoidot

Hemmottelevia hoitoja kaipaavalle

Hunajahieronta


Suomeen Venäjältä ja Virosta kulkeutunut tiibetiläinen hunajahieronta toimii hieronnan ehdoilla, mutta on tavallista tehokkaampi verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastaja. Lisäksi hunajasta imeytyy hyviä aineksia ihoon. Hunajahierontaa on käytetty myös selluliitin hoitoon.
Hoidossa ensin valmistellaan hoidettava alue öljyllä sivelyin. Seuraavaksi lämpimäksi notkistettu hunaja levitetään iholle ja tassutellaan aluella. Sitten vaikutusta tehostetaan lämpimin pyyhkein ja lämpöpakkauksin ajan. Tämän jälkeen iho pyyhitään ja hierotaan klassisen hieronnan ottein. Hoidon jälkeen olo on hyvin rento ja iho pehmeä. Hoidon jälkeen on suositeltavaa juoda paljon vettä. Hoitoon kannattaa tulla puhtaalla voiteettomalla iholla, jotta hunaja imeytyy. Hoitoja olisi hyvä käydä sarjana, etenkin selluliitin hoidossa. Suositus on kerran viikossa. Ensimmäinen hoitokerta voi olla hieman kivulias, mutta pääasiassa hyvin miellyttävää.


Hunajahieronta sopii:
Vilustumiseen, hermo- ja nivelkipuihin, stressiin, lihasjännityksiin, selluliittiin, ruoansulatusongelmiin, kuivalle iholle, painonpudotukseen, puhdistamaan ihohuokosia.


Vasta-aiheet:
Hunaja-allergia, ihohaavat, akuutti tulehdus, korkea verenpaine, sydämen rytmihäiriöt, sydämentahdistin, ei lapsille, raskaus, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, suuri määrä luomia, hyvin paljon ihokarvoja, suonikohjut.

Hemmotteleva ja hoitava käsihieronta


Kämmenet puhdistetaan ensin lämpimällä pyyhkeellä (kostutettu veteen, jossa Organic Bath Salts) ja sen jälkeen kuoritaan iho Cosmopharman Organic-sarjan Peeling Scrubilla (Melon & Kiwi). Kuorinta-aine on hyvin hoitava ja kosteuttava ja jättää ihon ihanan pehmoiseksi ja pehmeäksi. Lisäksi hierotaan rentouttavasti kämmenet ja koko käsivarret Organic-sarjan Luxury Oililla. Tuoksuna vanilja ja kookos. Halutessaan öljyn voi vaihtaa myös Frantsilan yrttiöljyksi tai muuhun käytössä olevaan öljyyn. Käsistä tulee ihanan pehmoiset ja hyväntuoksuiset sekä mieli on rentoutunut.

Hemmotteleva ja hoitava jalkahieronta


Jalkaterät ja nilkat puhdistetaan ensin lämpimällä pyyhkeellä (kostutettu veteen, jossa Organic Bath Salts) ja sen jälkeen kuoritaan iho Cosmopharman Organic-sarjan Peeling Scrubilla (Melon & Kiwi). Kuorinta-aine on hyvin hoitava ja kosteuttava ja jättää ihon ihanan pehmoiseksi ja pehmeäksi. Lisäksi hierotaan rentouttavasti jalat polveen asti Organic-sarjan foot butterilla(tuoksuna piparminttu & kosteuttava) tai muulla haluamallasi voiteella. Jaloista tulee ihanan pehmoiset ja hyväntuoksuiset sekä mieli on rentoutunut. Väsyneille jaloille uutta voimaa!

Haluaisin mielipiteesi palveluista...
Rate UsTosi huonoMenetteleeHyväTosi hyväMahtavaRate Us

©2019 by KehoKondis. Proudly created with Wix.com