top of page

Hunajaiset hieronnat

20210204_095439.jpg

Hunajahieronta


Suomeen Venäjältä ja Virosta kulkeutunut tiibetiläinen hunajahieronta toimii hieronnan ehdoilla, mutta on tavallista tehokkaampi verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastaja. Lisäksi hunajasta imeytyy hyviä aineksia ihoon. Hunajahierontaa on käytetty myös selluliitin hoitoon.
Hoidossa ensin valmistellaan hoidettava alue öljyllä sivelyin. Seuraavaksi lämpimäksi notkistettu hunaja levitetään iholle ja tassutellaan aluella. Sitten vaikutusta tehostetaan lämpimin pyyhkein ja lämpöpakkauksin ajan. Tämän jälkeen iho pyyhitään ja hierotaan klassisen hieronnan ottein. Hoidon jälkeen olo on hyvin rento ja iho pehmeä. Hoidon jälkeen on suositeltavaa juoda paljon vettä. Hoitoon kannattaa tulla puhtaalla voiteettomalla iholla, jotta hunaja imeytyy. Hoitoja olisi hyvä käydä sarjana, etenkin selluliitin hoidossa. Suositus on kerran viikossa. Ensimmäinen hoitokerta voi olla hieman kivulias, mutta pääasiassa hyvin miellyttävää.


Hunajahieronta sopii:
Vilustumiseen, hermo- ja nivelkipuihin, stressiin, lihasjännityksiin, selluliittiin, ruoansulatusongelmiin, kuivalle iholle, painonpudotukseen, puhdistamaan ihohuokosia.


Vasta-aiheet:
Hunaja-allergia, ihohaavat, akuutti tulehdus, korkea verenpaine, sydämen rytmihäiriöt, sydämentahdistin, ei lapsille, raskaus, maksan tai munuaisten vajaatoiminta, suuri määrä luomia, hyvin paljon ihokarvoja, suonikohjut.

Rauhoittava hunajainen jalkahieronta


Jalat polveen asti puhdistetaan ensin lämpimällä pyyhkeellä (kostutettu veteen, jossa Kuolleen meren suoloja) ja sen jälkeen kuoritaan iho Korpiahon hunajan Hehku tyrni Honey Maskilla ja jätetään iholle naamioksi. Kosteat lämpimät pyyhkeet päälle ja tarvittaessa myös lämpöpakkaus tehostamaan vaikutusta. Vaikutusajan jälkeen jalat puhdistetaan jäämistä ja hierotaan pehmeiksi Hehku Hunaja jalkavoiteella. Hunaja hoitaa niin lihasta kuin ihoakin.

Virkistävä hunajainen jalkahieronta


Jalat polviin asti puhdistetaan ensin lämpimällä pyyhkeellä (kostutettu veteen, jossa Kuolleen meren suoloja) ja sen jälkeen kuoritaan iho Hehku jalkakuorinta piparminttu&rosmariini-tuotteella ja jätetään iholle naamioksi. Kosteat lämpimät pyyhkeet päälle ja tarvittaessa myös lämpöpakkaus tehostamaan vaikutusta. Vaikutusajan jälkeen jalat puhdistetaan jäämistä ja hierotaan pehmeiksi Hehku Hunaja-mentoli virkistävällä jalkavoiteella. Hunaja hoitaa niin lihasta kuin ihoakin. Väsyneille jaloille uutta voimaa!

20210204_095539.jpg

“Erittäin miellyttävä ja rentouttava kokemus, vaikka käsiteltiinkin vain jalat. Koko keho ja mieli rentoutuivat. Tuotteet laadukkaita ja jalat tuntuivat koko päivän ihanan rennoilta ja pehmeiltä. ”

~rauhoittava hunajainen jalkahieronta~

"En ole aikaisemmin ollut hunajahieronnassa, mutta kokemus oli äärimmäisen miellyttävä ja rentouttava kaikin puolin. Itse hunajalla "taputtelu" on erikoinen kokemus, mutta ei ainakann minulla sattunut mitenkään.

Keho ja mieli rentoutui ja iho jää ihanan pehmeäksi."

~hunajahieronta~

bottom of page