Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus parantaa vaivoja vaikuttaen kipuun ja sen aiheuttamaan haittaan, toimintakykyyn sekä elämänlaatuun. Jäsenkorjaushoidossa tasapainotetaan mobilisaatiokäsittelyn avulla asiakkaan koko tukirakenne aina jalkapohjista kalloon saakka.

" Mestariparantaja Olavi Mäkelän näkemys on, että kalevalainen jäsenkorjaus on usean hoitomuodon äiti. Siihen sisältyy erilaiset kudoshoidot kuten sidekudoshieronta, lymfahoito, vyöhyketerapia, hermoratahoito, akupainanta, nivelten paikalleen saattaminen jne. Hänen oppien mukaan kehoa tulee käsitellä kokonaisuutena, jolloin hoidollinen vaikuttavuus on paras. Hoito perustuu Olavi Mäkelän yli 30 000 hoidon kautta saatuun osaamiseen."

Hoidon päätarkoitus on korjata kehoon tuleet ryhtivirheet, jotka aiheuttavat lihasten, kalvojen ja jänteiden kiristymistä ja sitä kautta kudospaineen kasvua. Solut eivät saa silloin tarpeeksi ravintoa ja nivelpinnat kalkkeutuvat. Virheasennot aiheuttavat nivelille kulumista, verenkierto ei toimi kunnolla ja hermot menevät pinnetilaan ja kaikki nämä yhdessä aiheuttavat kiputiloja. Mobilisoinnissa hoidetaan kudoksia ja niveliä luonnollisten liikeratojen kautta. Käsittely on pehmeää ja kivutonta, mutta tehokasta.Hoidon vaikutukset ulottuvat aineenvaihdunnan lisäksi hermotoimintaan ja muiden elinjärjestelmien toimintaan. Hoidolla pystytään mahdollisesti välttämääm TULE-alueiden leikkauksia ja tehostamaan kuntoutumista leikkauksista.

Myös jäsenkorjaushoitoon ensimmäistä kertaa tullessa täytetään esitietolomake ja tehdään haastattelut ja tutkimukset. Näin selvitetään mahdolliset vaivojen syyt ja hoidon vasta-aiheet ja rajoitukset. Hoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä ja levätä. Samana päivänä ei suositella saunassa käyntiä. Seuraavat 3 vrk olisi hyvä ottaa rauhallisesti ja antaa kehon prosessoida hoidon vaikutuksia rauhassa.


Jäsenkorjauksen vasta-aiheet:
akuutit vammat, osteoporoosi, kasvaimet, infektiot, ihotaudit( ei psoriasis), halvaukset, korkea verenpaine, suurentuneet rauhaset, suonikohjut, kaulavaltimon ahtauma, spondyloosi ja -listeesi, aktiiviset sidekudos- ja reumataudit, lääkärin luvalla iskias ja leikkausten jälkitilat.

Lisää tietoa kalevalaisesta jäsenkorjauksesta löytyy seuraavista linkeistä:

 

asiakasrekisteriseloste

Eläinten kalevalainen jäsenkorjaus

Myös eläimet saavat apua eri kiputiloihin ja jäykkyyksiin kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Oireet voivat olla traumaperäisiä tai ihan perus arjesta johtuvia. Erilaisessa käytössä olevat eläimet, esim. metsästyskoirat/ ravihevoset ym., kärsivät omanlaisista vaivoista käytöstä johtuen. Mutta myös ihan perus lemmikeilläkin on tarve rentoutumiseen.

Eläimet nauttivat huomattavasti kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Hellä mutta tehokas hoito auttaa nopeasti ja eläin rentoutuu silmissä.

Hoidot tehdään kotikäynteinä eläimelle tutussa ympäristössä omistajan/hoitajan ollessa mukana. Eläimelle on lepo parasta hoidon jälkeen sekä kevyempi käyttö/liikutus seuraavinakin päivinä. Eläin on myös hoidon jälkeen usein väsynyt. Eläimet reagoivat melko samalla tavalla hoitoon kuin ihmisetkin.

Anna eläimellesikin mahdollisuus kokea kalevalainen jäsenkorjaus!