Värianalyysi

Löydä juuri Sinulle luonnollisesti

sopivat värisävyt ja loista!

Kaikilla meillä on omat värisävymme. Hiukset, iho ja silmät ovat erivärisiä ja sävyisiä. Värit esiintyvät myös eri vahvuuksina eli värikylläisyyksinä. Toiset värit ovat kylmiä, toiset lämpimiä. Värianalyysissä otetaan nämä kaikki selville ja etsitään juuri Sinulle sopiva väripaletti.

Värianalyysin vaiheet:

1. Valmistelut: meikkien poisto tai tule meikittömänä, hiukset pois kasvoilta pannan avulla, valkoinen kappa yläkehon päälle, istutaan peilin eteen, päivänvalolamppu apuvälineenä tarvittaessa

2. Verrataan värejä vaihtelemalla asiakkaan ihon sävy, tulos joko viileä tai lämmin

3. Verrataan skaalan avulla hiusten ja silmien värisävy, tulos viileä tai lämmin 

4. Tulkitaan tuloksien perusteella todennäköisimmät vuodenaikavaihtoehdot

5. Vuodenaikahuivien avulla määritetään tarkemmin vuodenaika

6. Hiuksien ja silmien sekä ihon tummuuksien määritys

7. Värianalyysin päätelmät ja paletin valinta

8. Väripaletin käyttöohjeistus ja kirjallisten ohjeiden luovutus (harjoitustöiden aikana tämä vasta ohjaajan hyväksynnän jälkeen)

Värisävyjä löytyy maailmasta yli 4 miljoonaa, joten kaikkia sopivia sävyjä ei löydy paletista. Käytä väripalettia apuna valitessasi oikeita sävyjä ja jos valittu sävy sopii paletin kokonaisuuteen, voit käyttää sitä. Paletista löydät kuitenkin vaihtoehtoja perusväreille, joihin perustat koko puvustosi. Korostusvärejä, joilla saat huomiota ja rikastat puvustoasi. Metallivärin, jota käytät mm. korujen ym. valintaan.

Värien avulla loihdit itsellesi myös Sinulle täydellisesti sopivat meikit esim. käyttämällä vastavärejäsi korostamaan esim. silmiäsi.

Väreillä on mukava leikitellä ja kokeilemalla eri värejä löydät varmasti Sinun oman tyylisi. Värianalyysi on oiva pohja siihen. Miksi et haluaisi korostaa omia piirteitäsi?

Värianalyysit nyt harjoitustöinä aukioloaikojen puitteissa. Pakettiin kuuluu värianalyysi, paletti ja kirjalliset/suulliset käyttöohjeet. Paletin hinta erikseen 60€.

Mineraalimeikit

BareFacedBeauty mineraalimeikit ovat vegaanisia, sisältävät parhaimpia ainesosia ja mineraaleja, ovat turvallisia käyttää eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja, ei ole testattu eläimillä, valmistetaan Lontoossa.

Ennen mineraalimeikkien käyttöä, on tehtävä hyvä ihon puhdistus ja kosteutus. Cosmopharmalta löydät sopivat tuotteet. Kysy rohkeasti apua oikeiden tuotteiden valinnassa!

Meikkaus aloitetaan värinkorjauksella. BFB sarjasta löytyy kaksi tuotetta tähän, vihreä Calm ja keltainen Sunlight. Vihreällä peität punoittavaa ihoa ja oranssinsävyjä. Keltaisella harmaat/siniset/violetit alueet. Voit käyttää levitykseen joko Full Coverage Consealer Brushia tai Mini Kabuki Brushia.

Seuraavaksi levitetään kasvoille meikkipohja eli Foundation. Meikkipohja on hyvin hengittävä ja luonnollinen. Sävyjä löytyy tällä hetkellä 15 erilaista. Sopivan sävyn löytämiseksi kysy rohkeasti apua! Levitykseen sopii parhaiten Ultra Flawless Kabuki Brush tai Retractable Kabuki Brush(matkalla hyvä).

Puuteria(Finishing Powder) voit käyttää jos meikin tulee kestää pitkään tai haluat tehdä contouria. Puuteri antaa tasaisen sileän pinnan ja kiinnittää meikkipohjan. Normaalisti tätä ei välttämättä tarvita. Puutereita löytyy kaksi, English Rose ja Ice. Ice sopii erityisen hyvin korostuksiin.

Shimmerit ovat korostuksien ja efektien tekoon tarkoitettuja kimallevärejä. Lisäämällä vettä saat dramaattisemmat efektit. Sarjasta löytyy kaksi väriä, Cupid´s Glow(hopeanhohtoinen roosa) ja Golden Goddess(kullanhohtoinen luunvalkoinen). Siveltimenä voit käyttää mitä vain  riippuen mille aluelle levität väriä.

Bronzer eli aurinkopuuteri on täydellinen varjostuksiin. Sipaise sitä hiusrajaan, poskille, nenän reunoille, leukapieliin. Sarjasta löytyy kaksi tuotetta, Fairy Princess ja Sunkissed Angel. Siveltimenä toimii hyvin Angled Face Brush.

Blusher eli poskipuna antaa eloisuutta kasvoille ja silmienväri korostuu. Sarjasta löytyy neljä väriä, Aphrodite, Selene, Athena ja Ishtar. Siveltimenä toimii Angled Face Brush. Voit kabukilla häivyttää syntyneitä rajoja, jos haluat luonnollisemman tuloksen.

Mineral Lash Enchanging Mascara on ihana ripsiväri, jolla saat pitkät toisistaan erotellut runsaat ripset. Levitetään ripsii tekemällä "sahausliikettä" ulos- ja ylöspäin. Sarjasta löytyy vain mustassa värissä.

Luomivärit eli eye shadow on sarjan monipuolisin tuote. Luomivärit ovat jaoteltu A-, B- ja C-ryhmiin. A-ryhmän värejä käytetään pääasiassa pohjustuksena koko luomelle. B-ryhmän värit luomivakoon ja heti sen yläpuolelle- C-ryhmän värit ovat korostuksena silmän ulkonurkasta luomivakoa kohden C-muodossa. Muista häivyttää värit hyvin! Siveltimenä tähän sopii Tapered Eye Shadow Blending Brush sekä Double ended Line & Define Brush. 

Luomiväri sopii myös rajauksiin veden kanssa. Käytä tällöin myös Double ended Line & Define Brushia.

Kulmien käsittelyyn sopii parhaiten luomiväri Smokey Taupe. Tämä levitetään myös siveltimellä 

Double ended Line & Define Brush. Ensin piirretään yläreuna ja sitten alareuna ja sen jälkeen "maalataan" keskelle jäävä alue ja viimeistellään.

Huulipunat (Lipstick) sitovat meikin yhteen. Oikea sävy nostaa silmät esiin ja viimeistelee tyylin. Mineraalihuulipunat hoitavat huulia ja pysyvät hyvin huulilla. Huulipunia löytyy sarjasta 10 kpl lämpimissä, viileissä ja neutraaleissa sävyissä. Jos et tiedä oikeaa sävyä itsellesi, kysy rohkeasti apua! Käytä levitykseen Double ended Lip Brushia. Rajaa ensin huulet ja maalaa vasta sitten kokonaan.

Huulikiilto (Lipgloss) antaa pienen lisäsäväyksen meikille. Voidaan käyttää samansävyisen huulipunan päällä tai erikseen. Huulikiillot hoitavat huulia ja antavat niille pehmeyttä. Sarjasta löytyy sarjasta 7 kpl lämpimissä, viileissä ja neutraaleissa sävyissä. Jos et tiedä oikeaa sävyä itsellesi, kysy rohkeasti apua!

Sarjasta löytyy myös Professional Brush Set, josta löytyy kaikki tarvitsemasi siveltimet. Siveltimiä on hyvä hoitaa ja pestä säännöllisesti. Pesuun sopii täydellisesti luonnollinen Organic-sarjan Baby Shampoo & Body Wash.

Jos mieltäsi askarruttaa joku asia mineraalimeikeissä, ole rohkeasti yhteydessä tai sovi aika meikkien kokeiluun! Mineraalimeikeillä meikkaus on hauskaa eikä iholla tunnu olevan edes meikkiä! Mineraalimeikit eivät myöskään allergisoi niin helposti kuin tavanomaiset.

Haluaisin mielipiteesi palveluista...
Rate UsTosi huonoMenetteleeHyväTosi hyväMahtavaRate Us

©2019 by KehoKondis. Proudly created with Wix.com